Idei de cadouri pentru sexul frumos

Oficial încep o nouă serie à la andreeasimonazlatan.com cu idei de cadouri de data asta, exact cum scrie și în titlu, voi sparge gheața cristalină cu ceva de nerefuzat, bijuteriile. Pentru că nu o dată m-am aflat în ipostaza de sărbătorită cu cadouri primite neinspirate, sau mai rău, în extrema cealaltă oferind la rândul meu cadouri prost alese, cumpărate pe ultima sută de metri de care să râdem împreună de alegerea idioată pe care am putut să o fac. Atunci mă întreb, ce pretenții să mai am când nici măcar eu nu sunt în stare să găsesc cadoul universal valabil care te scapă la nevoie de situațiile stânjenitoare.

Această serie va fi dedicată tuturor, pentru fete și băieți, bărbați și femei, inclusiv copii și bunici, deoarece voi avea grijă ca în fiece articol cu tema ¨bijuteriile¨în cazul de față, să acopere toate gusturile și toate categoriile de gen și vârstă ca nu cumva să fiu acuzată de discriminare. Așa cum ideile de cadouri ale acestui articol vor fi dedicate genului feminin, data viitoare va fi tot despre bijuterii, pentru bărbați, și voi continua seria până voi acoperi toate categoriile.

Înainte de toate, vreau să specific că ideile de cadouri sunt pur subiective, nu un ¨must like¨ pentru toată lumea. Îți voi prezenta ce aș face eu cadou și ce îmi pare mie mai potrivit că s-ar plia cu respectivul\a ținând cont bineînțeles de câteva reguli.

Regulile care te aduc cât mai aproape de adevăr în alegerea cadourilor

Eu nu cred că există cadoul perfect, dar ținând cont de niște reguli \ sfaturi ce ar ușura căutarea lui și ar garanta o reușită, sau cel puțin ar aduce sărbătoritul mai aproape de cadoul potrivit, cadoul necesar, cadoul mult dorit, cadoul frumos împachetat, cadoul neașteptat, cadoul surpriză sau cadoul de la persoana importantă din viața fiecăruia.

Totul ține de cât de bine cunoști persoana și dacă îți permiți să o întrebi ce și-ar dori sau ba. Îi poți sugera să facă o listă de cadouri practică și pe subiect, folositoare tuturor invitaților. De aici te poți juca cu produsul sau produsele alese de pe listă adăugând tot felul de artificii pentru a fi amuzant, colorat, natural, strălucitor sau sumbru, în funcție de ceea ai în față și cam ce crezi că i s-ar potrivi personajului principal de la petrecere.

În cazul în care nu știi prea multe despre personaj și nici listă de cadouri nu ai la îndemână, te poți orienta după stilul vestimentar al acestuia. Dacă e colorat, simplu sau încărcat, accesorizat sau minimalist, e o caracteristică indirectă care te poate scoate din dilemă.

Cardurile de cadouri sunt la modă de ceva timp, și dacă mă întrebi pe mine, chiar e cadoul perfect, sau aproape de perfecțiune cel puțin. Te afli printre invitații preferați și nimic nu e mai plăcut să știi că rezultatul este unul satisfăcător dacă optezi pentru un cadou de genul. Personajul dacă iubește să meargă la shopping cu atât mai mult. Va avea parte de o ieșire în oraș și se va gândi cu drag la tine pentru ocazia oferită. Un motiv de ieșit din casă, un mod plăcut de a face cumpărături fără să cheltuiești un leu, dar totuși să te întorci acasă cu o nouă experiență, cu un cadou perfect și cu o atitudine pozitivă.

Bijuteriile INDIRA

Precum cardul cadou, li se aplică aceeași teoremă și bijuteriilor. Niciodată prea multe, niciodată urâte, dar pentru totdeauna dacă nu le pierzi, bineînțeles.

Pentru perioada asta am ales bijuterii din argint de la Indira, accesibile tuturor, finuțe și pe toate gusturile sexului frumos. Imposibil să nu îți placă inelele cu pietre naturale care vin cu o semnificație la pachet. De exemplu dacă porți turcoaz se spune că te va proteja de riscuri și pericole de tot felul, rubinul este pentru curajoase și pasionate, chihlimbarul este strâns legat de sănătate, persoana care o poartă capătă putere de autovindecare și energie pozitivă,, ametistul tot din categoria pietrelor naturale sau semiprețioaselor, este potrivit persoanelor care luptă cu viciile de orice fel, alcool, droguri, griji, oferindu-le sentimentul de întoarcere la viață, de revenire pe un făgaș normal; piatra ochi de tigru este potrivit pentru aniversarea celui de-al 9-le an de căsătorie, aduce optimism, pasiune și energie în viața purtătorului, așadar cine nu dorește o soție zen la casa lui să ridice mâna sus. 🙂

Iată câteva exemple de inele cu pietre semiprețioase și combinații cu care poți jongla în alegerea cadoului, dar și la achiziționarea proprie, de ce nu?! Sursă poze: Indira

Un alt cadou de nerefuzat sunt colierele de argint la baza gâtului, și nu numai, unele cu perlă naturală, altele cu motive mistice ce iau formă de semilună sau stele, cu litere, cu pietre, din argint, aur sau placate cu aur. Actuale și foarte căutate sunt acele suprapuneri de lănțișoare preferate în general de generația mai tânără, care se potrivesc atât la un stil elegant, cât și cel sport. La Indira găsești o mulțime de modele pe care le poți mixa după plac. Colierul cu perle naturale se potrivește de minune doamnelor caracterizate prin eleganță și rafinament; e o piesă ce poate fi purtată la cele mai importante evenimente din viața lor, dar și un sex appeal în momentele de intimitate. Câteva exemple care mi-au plăcut foarte mult le puteți vedea în colajul de mai jos. Sursă poze: Indira

Un cadou la fel de tineresc este brățara de picior potrivită pentru vară; un accesoriu atât de mic îmbracă piciorul frumos și transformă o ținută banală în una atrăgătoare punând în valoare bronzul pielii în contrast cu paleta de culori de pe rochia diafană, fusta pliată, pantaloni suflecați sau la orice ținută de vară alegi să porți, ai o gamă largă de brățări cu diferite motive după cum poți vedea în colajul de mai jos. Sură poze: Indira

Dar nu te impacienta dacă sunt prea multe produse frumoase și nu știi pe care să îl alegi. Cei de la Indira au pe site și opțiunea pentru cadouri unde poți vedea cele mai dorite produse de la ei; în afară de ce am prezentat până acum, mai găsești cercei și brățări de mână la fel de frumoase cu motive și pietre, din argint sau aur, plus oportunitatea de a cumpăra un card cadou ceea ce e mai mult decât potrivit în momentele de indecizie totală. O să atașez câteva poze să te convingi singur\ă în prezentarea de mai jos. Sursă foto: Indira

Sper că va ajuta pe cineva sfaturile mele legate de cadouri și exemplele date. Eu cu siguranță voi răsfoi această serie de articole în caz de nădejde și mă voi lăsa inspirată de ele.

Lasă un comentariu cu produsul favorit de pe site-ul Indira și răspunde cu da sau nu, la întrebarea: Ți-ar plăcea o bijuterie cadou?!

Acest articol a fost scris în cadrul competiției Superblog 2021 ediția de primăvară.

Un gând despre „Idei de cadouri pentru sexul frumos

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s