Storytelling. Dezvoltare personală.

Pachetul cu cele mai importante elemente care au contribuit la omul care sunt astăzi într-o mai mare măsură față de pachetul acumulat de când m-am născut și până am terminat studiile, mai exact după ce am rămas pe cont propriu, fără să mai am vreun ajutor de la părinți pentru că așa am hotărât eu că e mai bine, este cel care m-a șlefuit și m-a dezvoltat în cel mai rapid și frumos mod posibil.

Elementele sunt multe, dar o să enumer câteva dintre ele, în special cele cu un impact mai mare asupra traseului meu transcris în romanul vieții.

Pagini aurii este capitolul în care destinul meu s-a lăsat modelat de timpuri noi ca un bulgăre de elemente rostogolindu-se continuu până la finalul romanului. Bulgărele reprezentând în cazul meu, dezvoltarea personală și după cum vedeți, sunt vie, iar el se află într-o continuă rostogolire.

Dorința de cunoaștere este cheia succesului. Ceva din interiorul meu mă motivează și îmi da curaj să încerc cu pozitivism orice oportunitate îmi iese în cale. Mă face să privesc eșecul cu ușurință și să caut în continuare soluții.

Mă las inspirată de cei din jur, de ideile, greșelile și mai ales energia lor. Mediul înconjurător e sursa. Ploaia îmi dă refresh și mă revigorează. Vântul mă scutură de toate. Apa îmi inundă gândurile. Aerul îmi insuflă încredere. Tehnologia mă conectează. Prin oameni îmi depășesc limitele. Cerul este granița dintre viață și moarte. Sport și călătorie nelimitat dacă se poate. În micro selecția de poze de mai jos puteți vedea prin ochii mei câteva elemente esențiale dintr-un stil de viață sănătos.

Fac rai din ce am în tot acest parcurs firesc de care mă bucur la superlativ în fiecare zi.

Tehnologia la tine acasă

Am ajuns să fiu înconjurată de tot felul de periferice PC. Scaunul de Gaming îmi e sprinjin și confort, tastatura cea mai bună prietenă, în boxe muzica clasică mă acompaniază la scris, pentru că da, sunt o bloggeriță visătoare care cu ajutorul tehnologiei a tot ce înseamnă ea, a reușit să ajute și să inspire o grămadă de oameni prin scrisul ei, adoptând tot felul de teme actuale cu scopul de a nu fi prea târziu pentru a achiziționa produse la reducere, pentru a face rețete cu fructe și legume de sezon, care e ultimul gadget apărut în materie de sănătate și așa mai departe. Lucruri folositoare pentru oameni și suflete.

Viața este în sine o călătorie. Câteodată ne iese, de cele mai multe ori o dăm în bară. Important e să ne învățăm lecția și să mergem mai departe.

Acest articol a fost scris în cadrul competiției Superblog 2022 ediția de toamnă!

Cu capul în nori e mai simplu!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s