Superblog nu scapa nici anul acesta de mine

Competitia Superblog uneste bloggeri mari si mici din toate domeniile si ii premiaza pe cei mai creativi si originali la fiece proba parcursa cu punctaj maxim sau nu.

Alatura-te si tu de astazi, 1 octombrie cand se da startul celei de-a 25-a editii, ultima pe anul acesta, competitia desfasurandu-se bianual, o data primavara si o data toamna unde ne si situam acum, neavand sansa asta in fiecare zi de a fi remarcat potentialul creativitatii, un punct important de unde ar porni orice incepator care nu are curaj sa o faca singur.

Intra pe acest link si afla care sunt pasii de inscriere.

Dupa ce ai citit regulamentul si crezi ca te incadrezi cerintelor, raspunde la provocare cu entuziasm si hai sa ne cunoastem mai bine pe parcursul competitiei. Iti spun sigur ca de aici vei pleca mai informat si cu o experienta de neuitat unde iti vei descoperi abilitatile de scriere in timp record, afinitatile la cele mai mici detalii cum ar fi respectarea cerintelor fiecarei probe milimetric si vei cunoaste oameni de calitate de la care ai ce invata si care te vor aprecia pentru ceea ce esti si vei deveni alaturi de ei.

Astazi a fost lansata prima proba, insa nu e prea tarziu sa te inscrii. Uita-te la data postarii acestui blog. Sper doar sa il citesti la timp, in caz contrar vei fi penalizat cu cate puncte care vor face diferenta la sfarsitul clasamentului.

Competitia este o lupta acerba, trebuie sa gasesti acel ceva care va face ca acea diferenta de care vorbeam mai sus sa fie de partea ta.

Doamnelor si domnilor,

Anunt oficial ca astazi 1 octombrie 2022 s-a dat startul Competitiei Superblog, iar eu nu o sa intarzii cu urmatorul blog unde o sa va dezvalui prin ochii si imaginatia mea, prima proba!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s