Primește între 1 % și 30 % cashback la orice comandă online

Nu ai nimic de pierdut, ci numai de câștigat exact cum spune și titlul acestui articol informativ.

Nu știu cum vă descurcați voi, dar eu de când toate magazinele, compania la care lucrez, școlile, mall – urile, teatrele, cinematografele, sălile de fitness, inclusiv restaurantele s – au închis, a trebuit să găsesc alternative pentru a le înlocui cu: munca în on – line, filme online, cursuri online, cumpărături on – line, chiar și mișcarea tot on – line; o nebunie la nivel mondial care m – a făcut să găsesc liniștea și normalul în mai mult decât repetatul online. Acest ¨ online ¨poate fi scris atât legat, cât și cu cratimă, după cum vrea scriitorul, așa ca o mică paranteză mă voi juca cu asta pe tot parcursul scrierii de față.

Partea bună a lockdown – ului ( perioada în care sunt închise ispitele bănoase ) este că putem pune bani deoparte. Cum?! Păi, odată ce nu mai avem unde ieși în cele enumerate mai sus care nu erau gratis, ci chiar costisitoare dacă le frecventăm zilnic, o să fiți surprinși de suma frumușică de care o să vă bucurați la finalul lunii. Sumă cu care nu ați rămas niciodată în cont până acum. Vă spun eu de ce nu puteați să economisiți. Prin cheltuirea banilor toată lumea se simte bine. Ați auzit poate de terapia prin shopping; nimic nu se compară mâncatul în oraș cu prietenii, participarea la concerte, mersul prin cluburi, și tot așa.

Îmi pare bine să vă anunț că lockdown este cea mai eficientă metodă de a ne chibzui cu banii, de a fi pe plus, și de a rămâne așa. O să vedeți ce bine o să stați psihic, știind că lunar în cont se acumulează bani fără a face niciun compromis; să conștientizați pe ce vă iroseați banii, și de ce lucruri, hobby – uri și persoane aveți nevoie de fapt să fiți mulțumiți de viața voastră.

În România nu e cunoscut faptul că, prin cumpărarea online poți primi un anumit procent din valoarea produsului înapoi. Dar pentru asta am creat acest articol, așa că citește – l până la capăt să afli cum poți beneficia tu și toți cunoscuții tăi de acest smart mod de economisire a banilor.

Gata cu cheltuitul banilor, acum este timpul și pentru a primi înapoi pentru simplul fapt că am ales să cumpărăm brand – ul potrivit pe platforma potrivită.

Ca să n – o mai lungesc, tot ce trebuie să faci este să instalezi pe mobil Android sau iOS, dar și pe laptop are disponibilă e extensie de browser pentru Chrome, aplicația CashClub ceea ce reprezintă de fapt platforma unde o să aveți acces la peste 800 de magazine partenere atât din țară cât și din afară, de pe care o să primiți cashback la fiece cumpărătură; printre acestea se numără FashionDays, Libris, Orange, HervisFlanco, Aliexpress ș.a.m.d.; acces la un comparator de prețuri la peste 1.600.000 de produse, cu rolul de a vă ajuta să găsiți produsul la cel mai mic preț disponibil pe piață. Eu una, am instalat pe ambele dispozitive, mobil și laptop, pentru a fi sigură că nu pierd șansa de a acumula bani din cauza faptului că nu mă aflu pe dispozitivul cu aplicația instalată în momentul când vreau să plasez comanda. Nu te costă nimic să le instalezi, nu durează decât câteva minute instalarea cu autentificare cu tot, așa că nu văd de ce nu ați face – o.

Logo – ul CashClub este format dintr – o săgeată ce înglobează sub forma infinitului pe un fundal verde un coș de cumpărături și semnul dolar reprezentând cashback – ul.

Intrați aici pentru a vă înregistra în primul rând, ca mai apoi să instalați atât aplicația pe telefon, cît și extensia de browser pe laptop.

În slide -ul de mai jos găsiți pașii instalării aplicației de pe telefonul mobil.

Iar pentru a instala extensia de browser pentru Chrome, urmați pașii din slide – ul următor.

Imaginile sunt mai mult decât explicite în ceea ce privește ușurința cu care creezi un cont în numele tău și devii parte din #fărăbaniaruncați alături de milioane de utilizatori dintr – un viitor apropiat.

Mai mult, după ce contul este activat vă puteți invita prietenii să intre în horă și să câștigați 30 RON \ fiece cont înregistrat cu o plasare de comandă validă indiferent de suma acesteia, trimițându – le link – ul referrel care vă apare odată ce sunteți logați pe pagina de start a site – ului CashClub.ro. O să vedeți o bandă verde pe care scrie să vă invitați prietenii; dați click acolo, copiați link – ul și trimiteți – l pe mail, messenger sau prin orice sursă dispuneți și vă e cel mai îndemână să o faceți, la cât mai multe persoane posibil și haideți să câștigăm un venit pasiv împreună, dând știrea mai departe despre cea mai tare paltformă de pe care poți comanda on – line vreodată și să primești cashback pentru fiecare tranzacție efectuată.

Încă un lucru și cu asta închei discursul meu, cei care nu locuiesc în România nu pot descărca aplicația pe telefon, dar pot descărca extensia de browser pentru Chrome; deci vor putea primi cashback plasând comenzile de pe laptop, iar link – ul referrel cu invitația prietenilor spre înregistrare se poate trimite oriunde în lume. Așa că, la treabă! Spor la cumpărături să aveți!

Acest articol a fost scris în cadrul competiției Superblog 2021, ediția de primăvară!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s