Andreea Zlatan surprinde la circuitul de la Nurburgring de anul acesta

Aşa cum au aparut exemple ca Simona Halep ( tenis ) şi Cristina Neagu ( handbal ) pe care tinerii din România le urmeză, aşa s-a instalat un nou sport pe tabela campionilor în 2018, când o fată, Andreea Zlatan mai exact, de care nu amai auzit nimeni până atunci, pozează pe podiumul circuitului de la Nurburgring, si nu oricum, ci pe locul I.

O altă campioană reprezenta România pe cele mai înalte culmi; un sport nu prea popular la noi ce-i drept, însă euforia pilotajului, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul tenisului şi al handbalului, a luat amploare, si iată-ne dupa un an de zile în cadrul unui interviu alaturi de campioana noastră în pilotaj, Andreea Zlatan.

Jurnalistul: Bună, Andreea. Am înţeles că este primul interviu pe care îl acorzi oficial, iar eu nu pot decât să fiu onorat că ai acceptat invitaţia mea şi îţi mulţumesc încă o dată pentru asta. Să începem cu cateva întrebari de familiarizare. Pentru că lumea nu ştie mai nimic despre tine, o să vreau să îmi răspunzi pentru început fără emoţii şi fără frica de a fi criticată, la: Unde te-ai născut, şi copilărit, şi cine ţi-a insuflat pasiunea pentru pilotaj?

Andreea Z.: Bună tuturor, în special celor interesaţi să îmi asculte povestea. Sper că prin expunerea acesteia să insuflu şi altora încrederea pe care eu nu am avut-o la început şi de care orice sportiv are nevoie pentru a reuşi să ajungă acolo sus pe podium. Mă numesc Andreea Zlatan, sunt născută la Bârlad, am copilărit ca orice alt copil normal, jucându-mă în faţa blocului, mergând la şcoală pe jos, nefiind mai talentată decât ceilalţi prin nimic. Până într-o zi, când la televizor văzusem un alt campion bârlădean, Titi Aur câştigând la acel moment nu mai ştiu ce circuit, care mi-a declanşat parcă o dorinţă ascunsă pentru condus. Dorinţă care s-a transformat mai târziu în pasiune, şi mai apoi în meserie.

Jurnalistul: El ştie de tine? Titi Aur mă refer..ştie că involuntar eşti ceea ce eşti azi şi datorită lui?!

Andreea Z.: ( rade ) Nu. Nu a ştiut până zilele trecute când ne-am întâlnit prima data şi l-am întrebat dacă vrea să fie copilot alături de mine în circuitul de la Nurburgring de anul acesta. Spre surpinderea mea, a acceptat.

Jurnalistul: De ce te-ar fi refuzat, având deja un titlu în palmares, credibilitatea alături de el nu ducea decât la reuşită, nu?!

Andreea Z.: Fiind foarte ocupat cu Academia Titi Aur si toate proiectele pe care le desfăşoară în cadrul acesteia., nu mă aşteptam să aibă timp în primul rând. Pentru că această implicare din partea lui necesită un timp rezervat aparte pentru a ne pregăti, pentru a ne fixa anumite strategii şi pentru a se forma o compatibilitate între noi doi.

Jurnalistul: Cu ce maşină veţi concura?! E aceeaşi de anul trecu sau de la an la an, pentru a avea şanse mai mari de câştig trebuie să vii cu ceva nou, în forţă?!

Andreea Z.: Sigur că în fiecare an trebuie să aduci îmbunătăţiri maşinii cu care concurezi, exact ca la maşina personală. Bine, nu se compară modificările aferente ale unei maşini de curse cu cele ale unei maşini normale, dar cu siguranţă da, este nevoie de ceva mai mult de fiecare dată dacă vrei performanţă.

Jurnalistul: Cu ce ne vei suprinde anul ăsta?

Andreea Z.: Anul acesta şi eu am fost luată prin surprindere de cei de la Honda România, oferindu-mi şansa de a participa în celebrul circuit de la Nurburgring cu cel mai nou model Honda scos de aceştia şi anume o Honda Type R.

Jurnalistul: Wow….asta da participare de neuitat alături de un campion ca Titi Aur, de la care cu siguranţă ai multe de învăţat, dar cu toată stima şi respectul meu faţă de experienţa acumulată, este nevoie de o HONDA CIVIC TYPE R pentru a le da peste nas tuturor participanţilor, care cu siguranţă nu vor fi mai prejos în ceea ce îi priveşte. Care sunt costurile unei astfel de pregătiri şi ce preţ are un astfel de model de maşina pentru vitezomani?!

Andreea Z.: Cu siguranţă va fi o luptă în adevăratul sens al cuvântului pe circuit. Doar după câteva antrenamente cu ea pot spune că mă simt deja învingătoare. Mă motivează atât de mult să demonstrez că merit să o conduc şi să o promovez în stilul personal, mai pe scurt, să arăt întregii lumi de acolo de sus de pe podium de ce suntem în stare, şi sunt atât de mândră că eu am fost aleasa. În ceea ce priveşte preţul, nu ştiu daca este Honda Civic de vânzare.Modelul acesta.

Jurnalistul: Felicitări şi te aşteptăm cu trofeul acasă şi să sărbătorim împreună victoria!!

Andreea Z.: Mulţumesc.

Acest articol a fost scris în cadrul competiţiei Superblog 2019!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s