Cum sa iti construiesti un super blog alaturi de cea mai ravnita competitie a bloggerilor din Romania

Daca esti incepator in ale bloggingului, si doresti sa te dezvolti in domeniul acesta, insa nu ai experienta sau nu te motiveaza nimic in acest sens, iti sugerez sa te alaturi competitie Superblog 2019, o competitie care te disciplineaza, te scoate din orice stare ai in momentul in care te apuci sa scrii si care te ajuta sa te redescoperi datorita diferitelor teme puse pe tava atunci cand se da startul.

Un alt plus pentru blogul tau mai este si faptul ca iti vei mari numarul de vizitatori, de la competitie la competitie, ceea ce orice blogger isi doreste, nu-i asa!? Iti vei face prieteni care se ocupa cu scrisul full time dispusi sa te ajute cu experienta si cunostintele acumulate in timp legate de date tehnice sau orice nedumerire ai.

Exista un grup pe facebook unde toti participantii se alatura si discuta despre orice subiect mai mult sau mai putin legat de competitie, se glumeste, se sarbatoreste, sa afla ultimele noutati, si se updateaza ultimele informatii cu privire la probele zilei.

Fiecare proba este impusa de un anumit sponsor cu regulile si cerintele sale, iar jurizarea tine foarte mult de respectarea acestora, dar si de creativitatea scriitorului. Asa ca, fara frica pune in aplicare cele mai nastrusnice idei si compozitii care iti vin in minte, fii original, respecta cerintele si astfel vei obtine un punctaj bun, chiar foarte bun daca imaginatia.ti atinge cote maxime.

Haide, inscrie-te! Nu ai nimic de pierdut, insa de castigat…cu duiumul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s