Banii iti incurca planurile?! Iata cateva solutii!

Poporul roman nu e invatat sa traiasca la standardele europene inca. Statistica spune ca nu mai putin de 55 % dintre romani nu au un cont bancar, platesc cu cash oriunde merg, iar cei care au, de cele mai multe ori platesc cu bani gheata pentru ca nu exista un POS (point of sale) la magazinul cu pricina.

In UE este foarte normal sa se plateasca chirii toata viata sau sa se faca credit pentru a achizitiona o casa, e normal sa ai card bancar de la o varsta foarte frageda si sa platesti cu acesta oriunde vrei: magazin / online, la postas, piata, sau bazar.

In Romania, toata lumea e speriata de folosirea platilor online, in general cele cu cardul, insa, asta se intampla pentru ca nu cunsoc numeroasele avantaje de care pot beneficia. Asa ca….m – am gandit sa va dau cateva exemple legate de modul in care va puteti indeplini visurile, daca detineti neaparat un cont bancar. Daca nu aveti unul, atunci e musai sa va faceti unul. E inadecvat in zilele noastre sa nu aveti cont bancar la banca , si cardul aferent bineinteles.

Telecredit.ro_imprumut_rapid

Cu ajutorul telecredit , grijile marunte dispar, iar visurile devin posibile.

Creditul online, de care beneficiez si eu ori de cate ori am nevoie de sume intre 100 si 2000 de Ron, pe o perioada de 30 de zile, in caz ca am onorat la o nunta, plus pregatirea de dinainte, sau in caz ca am ramas in pana pur si simplu, si mai e pana la ziua salariului; este un suport financiar mai bun decat o ruda sau un prieten, deoarece in cazul contrar nu riscati sa distrugeti nicio relatie interpersonala, cum se intampla de cele mai multe ori cand vrei sa imprumuti bani pentru diverse momente limita din viata voastra.

In cazul in care nu puteti rambursa banii la timp, puteti refinanta; toate astea fara dobanda, fara comisioane, fara costuri si fara certuri, ci doar completand un formular online in 5 minute, fara prea multe acte, fiind un credit fara adeverinta, folosind telefonul, tableta sau laptopul., simplu si rapid, plata realizandu – se in aceeasi zi, direct in contul personal.

Informatiile transparente gasite pe site o sa va elucideze toate intrebarile unui incepator in ale imprumutului online urgent, asa cum m – au convins si pe mine sa apelez la aceasta solutie promta si gata ma ajute la nevoie. Sunteti constienti de acest super avantaj benefic viitorului vostru?

Intr – adevar, exista si imprumutul responsabil cu dobanda, insa aici diferenta o face faptul ca va puteti calcula de la inceput DAE si sa aflati cat o sa trebuiasca sa dati inapoi pe luna, ce dobanda veti avea, astfel incat sa vedeti daca va incadrati in timp si bani.

In caz ca nu va incadrati in timp cu plata, se gasesc solutii, numai sa anuntati inainte de data scadentei. In caz ca vreti o suma mai mare, se poate modifica. In alt caz, poti anula cererea depusa prin telefon sau e – mail.

Incepeti sa traiti gasind solutii, gandind pozitiv, orice problema are o rezolvare intotdeauna. Ascultati sfaturile, pune – ti in aplicare, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Acest articol a fost scris in cadrul competitiei Superblig 2017!

Cu capul in nori, e mai simplu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s