Superblog 2017

Superblog ofera ocazia perfecta de doua ori pe an tuturor celor care detin un blog cu cel putin 20 de postari, o sesiune in primavara si un in toamna a aceluiasi an.

Participantii au sansa sa creasca si sa isi perfectioneze stilul de scris in timp real, fiind supusi la probe, astfel ca experti in marketing si publicitate vor valida postarile intr-un mod profesionist si calitativ astfel incat e o situatie prospera de a va promova blog-ul si de a afla la ce nivel ati ajuns pana acum.

Probele de scris au legatura cu sponsorii concursului Superblog 2017. Practic, probele se rezuma la a le face reclama acestora dupa studierea in amanuntit  a ofertelor,  noilor produse, servicii etc….ati inteles voi. . . toate detaliile vor fi date la momentul oportun participantilor de drept.

Marea surpiza vine acum……..am hotarat sa ma inscriu si eu!!!! Ura….!!!!

Si anul trecut m-am inscris insa nu am avut curaj sa si scriu, asa ca mi-am luat inima in dinti anul acesta, ce-o fi o fi, insa cu siguranta ceva negativ nu se va intampla. Voi prinde experienta, voi evolua, voi creste increderea in mine, scrisul si ideile mele, toate cu riscul de a avea un rezultat mai slab in Superblog 2017.

Aici se impotmoleste toata lumea cand da de greu si renunta, in loc sa continuie.

Continua, puneti mintea la contrubutie, indiferent de varsta, nu exista nu pot, ci continua, nu exista rusine, toti vor uita esecul cand ai atins succesul, chiar si tu. Incercarea moarte n-are! Niciodata nu e prea tarziu! Mai bine acum decat niciodata!

Crezi ca expresiile astea sunt spuse degeaba?! NU! Sunt create de cel care a trecut prin asta, nu sunt niste mesaje gratuite, spuse doar ca sa fie spuse.

Asa ca de pe 26 septembrie cand o sa se dea startul concursului, o sa ma vedeti postand zilnic. Ca sa nu ma intrebati ce m-a apucat, am hotarat sa va aduc la cunostinta aceasta.

Cu capul in nori e mai simplu, numai asumat sa fie! 😉

 

 

Un gând despre „Superblog 2017

  1. Bun venit in SuperBlog 2017!
    Multumim pentru inscriere si atentia acordata competitiei noastre.
    Iti amintim ca maine, 26 septembrie, se lanseaza prima proba. Daca doresti sa primesti probele in inbox si sa nu ratezi niciuna, te poti abona la newsletterul nostru.
    Te asteptam cu drag si iti dorim mult succes! Sa ai o toamna creativa si bogata in premii! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s