Competiția Superblog te învață să fii disciplinat

Ai nevoie de motivație pentru a scrie constant pe blogul tău și astfel să-ți formezi o rutină din asta? Ești în pană de idei și nu știi cu ce subiect să începi? Îți lipstește curajul, iar frica îți paralizează degetele pe tastatură? Nevoia de ajutor te amețește de când te tot învârți în același cerc și ajungi în același punct?

Nu-i nimic. Și eu m-am învartit în același cerc și m-am întâlnit cu punctul de nenumărate ori. Zona de confort va apărea de fiecare dată când vine momentul să treci la următorul capitol din viața ta. E un semn.

În ce direcție e trasată raza pe care te afli acum?

Dacă ești sau nu pregătit/ă tu vino în competiția Superblog și intră în aventura asta gratuit, unde vei învăța pașii pe care să îi urmezi în scrierea unui articol pe bune, cu sponsori reali, cu reguli impuse, pe care dacă le respecți, creativitatea te va poziționa pe prima poziție.

Vei face parte dintr-un grup privat cu oameni vechi și noi, cu întrebări și răspunsuri, unde legi prietenii, te faci cunoscut, capeți îndeletniciri în ale scrierii, își trasezi practic direcția razei AB a cercului circumscris triunghiului ABC.

Intră în competiție dacă îndeplinești condițiile înscrierii pe care le găsești aici și conturează schița zonei de confort sub formă geometrică.

Un gând despre „Competiția Superblog te învață să fii disciplinat

Lasă un comentariu