O oportunitate pe care nu trebuie sa o ratezi!

Intr-un articol precedent pe care l-am scris despre cei care nu reusesc sa se regaseasca pe piata muncii, dintr-o multitudine de motive, acum as dori sa vin in ajutorul lor/ nostru printr-o oportunitate super tare pe care am intalnit-o si eu recent, si cu ocazia asta vreau sa o impartasesc mai departe si voua.

Daca de cand suntem mici si pana astazi, parintii au investit timp si bani, numai pentru binele si viitorul nostru, insa totusi nu am reusit sa realizam nimic din ceea ce ar egala macar, asteptarile si eforturile depuse de ei. Nu ar fi fost frumos ca viitorul sa se asterne asa cum ne planuisem initial, si sa nu devieze de la traseu de la un simplu hop care a decalat timpul si planurile intr-o alta dimensiune!?

Ar fi cazul sa ne punem mintea la contributie si sa lasam prejudecatile la o parte, si cu tupeu sa indraznim sa aratam cat de comunicativi suntem si motivati in a investi cu cap intr-un business care va creste in functie de cat de doritori suntem sa ne schimbam viata la 180 de grade.

Sa investiti inteligent timpul, banii si cunostintele (prietenii), mixate astfel incat sa va construiti viitorul mult dorit impreuna.

Oportunitatea care mi-a fost prezentata implica multe calatorii frumoase la standarde inalte, implica traininguri de la profesionisti, dar si o parte de business unde castigi atat activ, cat si pasiv.

Partea de business activa este atunci cand faci prezentari fata in fata, la telefon sau live pe retelele de socializare, organizand meeting-uri, cu prietenii, dar si cu persoane straine, open-mind, cu spirit tanar si cu conceptii ca ‘ omul cat traieste, invata’.

Odata ce v-ati inscris, din momentul acela incepe sa se contureze castigul pasiv. De data aceasta, munca membrilor echipei din care faceti parte, se va acumula si in contul vostru, totodata si ceea ce vor face membrii adaugati de voi, tot castig pasiv se numeste. E ca un lant trofic

Succesul nu vine niciodata singur, ci prin munca. Nu pot spune ca este extenuant, pentru ca voi faceti regulile, si e placut. Pe mine personal m-a pus in situatia de a interactiona cu prietenii de pe facebook, cu care nu am mai vorbit de foarte multi ani. Este o perioada frumoasa in viata mea, intotdeauna este o placere sa vorbesc cu ei si ii iubesc.

Asadar, celor ce citesc aceste randuri, va transmit ca: ma gasiti cu Andreea Simona Zlatan pe facebook, unde imi puteti trimite un mesaj ca sunteti interesati sa va schimbati stilul de viata si vom face echipa impreuna. Aveti incredere in voi in primul rand, si mai apoi in ceea ce vi se prezenta. Succesul va fi de partea ta cu siguranta. Spune DA unei oportunitati, spune DA pentru viitorul tau. Nu mai astepta, ca nimic nu va veni gata facut!

Cu capul in nori, e mai simplu!

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s