Filme SF sau filme romantice?

Depinde de vreme. De anotimp. De stare. De varsta? nu stiu ce sa zic, in fiecare exista un copil; unii o arata, altii o arata fara sa vreM ( M – ul se refera la persoana mea ), unii sunt introvertiti, altii se exteriorizeaza pana la extrem. O fi bine, o fi rau?

Asa e si cu filmele. Sa fie SF sau romantice? Ce vrei sa primesti in ziua cu pricina si nu ai primit, iar un film ar putea umple paharul?! Eu asa imi pun problema. Noroc in cinstea celor care gandesc ca mine!

Blog Stanciu Patrick

 

Hmmm…..asa ca in ajun de Halloween, o sa aleg un film regizat de mine 😀 Ce, nu ati auzit de el? Pai se aseamana cu ‘ Dincolo de orizont ‘ , stiu ca nu l – ati vazut inca daca data de lansare in Romania arata 3 noiembrie 2017, dar daca priviti trailerul filmului, o sa vizualizati ceva asemanator filmului meu. Mai multe informatii despre filme in general, intrati aici .

Beyond-Skyline-mic

Un film fictiv, creat doar in imaginatia mea desigur, cu actrita mea preferata Valentine Payen din thrillerul pe care urmeaza sa – l vedeti la cinema, si alaturi de care voi lupta pentru castigarea Superblog 2017!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu stiu cum sa incep, insa cu ajutorul filmului si al actritei preferate,  mi – am imaginat ca joc intr – o sceneta, si se facea ca transpunerea noastra in seara de Halloween se petreceea pe o alta planeta, locuita de catre toti bloggerii participanti de la Superblog, Blogosfera.

Eu fiind inca participanta in competitia Superblog 2017 si doritoarea premiilor disponibile in cadrul acesteia, am hotarat sa atac planeta, astfel incat sa raman singura mostenitoare a premiilor din gala, si sa devin

…SUPERBLOGGER…

Ne – am inarmat cu neologisme, respectiv anglicizme de calibru, ne – am costumat astfel incat sa creada ca suntem trimise de Univers. Deghizate in trimise ale juriului sa ii instiinteze despre noutatile de pe Pamant, le -am intins o capcana, trimitandu – i pe toti la somn, pe veci, rand pe rand, cu ajutorul prafului de stele, insa nu inainte de a le oferi sansa de a ne ‘duela’ in cuvinte.

GAME OVER

Niciunul nu a supravietuit din fericire. Chiar si cei mai buni dintre cei mai buni au renuntat intr – un final. Nimeni nu a reusit sa gaseasca mai multe neologsime si anglicisme decat noi, prin urmare, au adormit pe veci, alaturi de care, si Valentine.

Acum urmeaza partea romantica din mine, care dupa primirea premiilor din gala Superblog 2017, inclusiv si cele de pe locurile 2, 3, si 4 unde a fost cazul…. m – am hotarat sa impartasesc cu cineva aceasta suprematie cu care m – am capatat.

M – am intors pe Blogosfera, si dintre toti bloggerii care dorm asa de frumos…m – am hotarat sa il trezesc pe Emil Calinescu ❤

O fi bine, n – o fi bine, eu fara el nu mai pot continua Superblog. El e cel mai competitiv, cel mai informat, si ceva imi spune ca trebuie sa – l trezesc, trebuie sa ma vada invingatoare, trebuie sa moara de ciuda cineva, nu ?! 😀

Sfarsit!

Acest articol a fost scris in cadrul competitiei Superblog 2017!

Cu capul in nori, e mai simplu!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s