Ulei, sare și piper, un festin pe gustul tău!

Ca bucătar de profesie am învățat prin prisma meseriei și experienței acumulate, cum pot mixa condimentele în așa fel încât, gustul să fie pe toate gusturile, să mă exprim așa.

Iar când am reușit asta, mi – am deschis propriul restaurant, a cărui inaugurare a fost acum 5 ani, vreme în care publicul extern a răspuns pozitiv bucatelor oferite de mine, deoarece sunt pe gustul tuturor.

Secretul preparatelor mele constă și în alegerea condimentelor cheie; trei la număr: sarea neagră neiodată de Himalaya în stare pură, ce conține numeroase proprietăți benefice sănătății noastre ( da, ați auzit bine….sarea este sănătoasă ); piperul verde proaspăt măcinat care nu este atât de puternic precum cel negru, respectiv roșu care e dulce, puțin iute și se potrivește altor stiluri culinare din bucătăria mondială.

Presa de ulei YODA HOME PRO

logo-yoda_1504191001-300x300

Al treilea condiment care îmbină gustul natural al semințelor cu restul ingredientelor aromate și sănătoase pe care le folosesc dintotdeauna, este uleiul proaspăt presat la rece fara aditivi si conservanti  direct în bucătăria restaurantului, în cantitatea necesara rețetei propriu – zise folosind presa de ulei de la Yoda.

yoda-2

Vă sugerez să vă achiziționați una, deoarece sănătatea este pe primul loc, și cât trăim trebuie să investim tot ce avem pentru a fi sănătoși. Această presă are un motor puternic ce egalează presele industriale, însă diferența constă în prospețimea uleiului pe care nu o puteți obține nicăieri în lume mai fresh decât în bucătăria proprie folosind tot felul de semințe în combinații fel și fel.

O puteți achiziționa pe magazinul profistore.ro unde puteți beneficia de reduceri și informații mai pe larg în ceea ce privește YODA  HOME PRO.

Acum că v – am explicat cât de cât cum stă treaba în restaurantul meu, o să ajung de fapt la ceea ce mi – am propus să vă povestesc încă de la început.

Printre clienții din seara aceasta, au facut rezervare la masa cu numarul 13 pentru o cină romantică, cei mai mari critici clienți de – ai mei de când mă știu, și prieteni totodată, cel mai cunoscut cuplu din showbiz – ul românesc, Alex Velea și Antonia!!!!!

Au lăsat la aprecierea mea să le pregătesc cina, și fiind la masa cu numărul 13, asta nu e o întamplare; pentru cei ce aleg să cineze la această masă, meniul este unul aparte, pentru persoane aparte.

Așadar, m – am gandit ca la primul fel să îmbin uleiul de migdale dulci cu sarea neagră într – o reverie de frunze, brânză de capră și piper verde, rezultând o salată numai bună să le deschidă apetitul oaspeților mei speciali, alături de un pahar de șampanie.

Al doilea fel, va fi supa cremă de piper asezonată cu ulei din semințe de floarea soarelui, frunze de busuioc, ornată cu crochete înmuiate într – un sos de usturoi, alăturându – se și un pahar de vin alb. Al treilea fel bineînțeles, va fi file de pește alb în crustă de cartof și sos alb de hribi. Desertul va fi la cererea lor; rămâne de văzut ce vor dori aceștia să servească.

La masa cu numarul 13 se gătește live, sub privirile tuturor clienților din restaurant; este o lecție de gătit de fapt pentru oaspeții de la masa cu pricina, și un show în toată regula.

Va fi o seara specială, pentru oameni speciali.

Acest articol a fost scris în cadrul competiției Superblog 2017!

Cu capul în nori, e mai simplu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s