Romania, in plina dezoltare

Oricat de mult ne place noua romanilor sa ne plangem, in interiorul nostru stim ca suntem capabili sa mutam muntii din loc.

Ca la o adica, PUTEM sa devenim ceea ce ne dorim, daca planul de afacere este unul bun. Ce inseamna un plan de afaceri?

De exemplu, cand vrei sa incepi o afacere pe plan national, este musai ca de la an la an,  sa – ti motivezi angajatii, nu numai prin mariri de salariu, ci si prin promovari pe baza cursurilor de specialitate.

Daca vrei sa ai o echipa de profesionisti cu care sa lucrezi cot la cot, educa – i. Experienta pe care au indeletnicit – o la locul de munca anterior, este formata dupa alte norme, goal – uri si viziuni ale organizatiei din care au facut parte acestia.

Dupa ce ti – ai format echipa de profesionisti, poti avea asteptari mai mari de la compania ta nationala, cum ar fi sa devina o companie internationala. Asta e goal – lul oricarui antreprenor, sa se extinda pe plan mondial, sa schimbe lumea oricat de mica ar fi schimbarea; sa invete despre alte culturi, sa inteleaga cultura si modul de gandire: numai asa se pot lega relatii prospere si de lunga durata.

Cand vorbim despre o companie extinsa pe mai multe scene ale lumii, vorbim despre o multiculturalizare a organizatiei.

Cursuri de limbi straine pentru firme

Agentia de traduceri Swiss Solutions cea mai mare companie de traduceri din Romania ce se numara printre cei 20 de furnizori traduceri in Europa de Est, conform Common Sense Advisory, acorda cursuri de limbi straine pentru firme interesate sa se dezvolte si international.

 

logo_swiss_solutions-patrat

Dupa 13 ani de activitate in domeniul traducerilor specializate de automotive, medicina, IT si marketing etc., in peste 80 de limbi incluse intr – un raport excelent ca pret – timp – performanta; asa a aparut ideea unui program de cursuri de limbi straine pentru formarea angajatilor profesionisti, ajutand firmele doritoare de extindere pe plan international.

Swiss-172-1024x683

Echipa este formata din peste 3000 de colaboratori, printre care si nativi la nivel global, ofera si servicii ca interpretariat, corectura, editare de text, DTP si legalizare a traducerilor.

In Romania sediul central este in Timisoara, dar exista birouri si in Bucuresti si Arad. Pot fi urmariti si pe pagina de facebook pentru a fi la curent cu activitatile prestate de catre ei.

Apucati – va de treaba! Evoluati! Toata viata invatam, indiferent de varsta, niciodata nu e suficient. Incearca! Altfel nu o sa stii ce ar putea iesi. Greseste, si invata din greseli! Gandeste pozitiv, si toate astrele se vor alinia intr – un final!

Acest articol a fost scris special pentru competitia Superblog 2017!

Cu capul in nori, e mai simplu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un gând despre „Romania, in plina dezoltare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s