Casa ta. Proiectia ta.

De cate ori te-ai uitat la filmele americane si nu numai, si ai visat sa locuiesti intr-o casa mare, luminoasa, cu geamuri mari, imaginandu-te gatind in bucataria spatioasa in timp ce copiii se balacesc in piscina si sotul taie iarba; sau sa cobori pe scarile imense decorate cu instalatii si beteala de Craciun impreuna cu familia, si sa alergati spre cadourile de sub bradul imens si impodobit cu cei mici; sau ca citesti o carte in zilele racoroase langa semineu cu o cana de lapte cald asezata pe buturuga pe post de masuta, sau pe banca de pe terasa in serile calde cu un ceai racoritor; sau poate ca dai o petrecere cu prietenii in gradina utilata cu foisor si gratar, fantana cu apa rece si flori parfumate!?

Ce te face fericit? Muzica, culorile, spatiile incarcate sau simple? Cum esti tu de fapt, dar familia? Ce hobby-uri are fiecare sau ce activitati tin de rutina zilnica a fiecaruia? Raspunsurile trebuie gandite foarte bine, conteaza foarte mult cand vrei sa personalizezi o casa. Nu e de ici de colo personalizarea asta, nu o poti schimba ca pe sosete daca nu iti convine la un moment dat. Asadar, consulta-te cu membrii familiei, gandeste-te la prezent, dar si la ce vei face in viitor, cati copii vrei sa ai, dar si unde culci musafirii. Fii atent la amanunte, combina, verifica, intreaba, aplica totul intr-un raport si prezinta-l specialistilor. Asculta sfaturile lor si incepe sa cladesti visul casei tale ca pe oglinda familiei tale.

Se poate si in Romania sa se traiasca la astfel de standarde trebuie doar sa gasesti biroul de proiectare potrivit care te va ajuta sa-ti personalizezi locuinta in functie de dorintele si cerintele clientului.

sigla-AIA-2016-300x153 este locul unde casele devin realitate, palpabile si unice pentru fiecare in parte, in functie de personalitatea proprietarilor, proiectate cu mult suflet si cu bun gust, dupa cele mai nastrusnice idei si imposibile din punctul lui de vedere, dar posibile in viziunea specialistilor.

Nu trebuie sa locuiesti in America sa beneficiezi de casa visurilor tale. Ai vreo idee trasnita de proiect de casa personalizat si nu crezi ca poate fi pusa in practica? Sau, nu ai idee cum sa arate casa si ai nevoie de ajutor!? Nicio problema.

Pe proiecte case gasesti modele de case duplex sau case cuplate, case de lux, casa modern, casa verde, proiecte economice s.a.m.d, unde bifezi unul din modele si astfel vei afla urmatoarele:

  • tot ce ai nevoie pentru a incepe un astfel de proiect
  • acte necesare
  • firma de constructie serioasa si profesionista cu care vei lucra
  • locurile unde materialele de constructie si tot ce tine de amenajarile interioare si exterioarese gasesc la preturi convenabile

Exemple de proiecte:

5-doua-locuinte-cuplate-modern-0722494447-1024x576

Proiect – doua locuinte cuplate modern

11r-Proiect-casa-parter-cu-etaj-moderna-Dalia-de-la-AIA-Proiect-tel-0722494447

Proiect casa moderna – parter plus etaj

 

Exemple de proiecte case realizate de AIA Proiect + pretul aferent

2-Container-0722494447

Proiect casa container P+Pod – de la 1000 lei 800 lei

2-Casa-Moderna-0722494447

Proiect casa cu 3 etaje P+3 -de la 3,300 lei 2,900 lei

Proiect-casa-parter-cu-etaj-simpla-Casa-Brandusa-6

Proiect casa parter plus etaj simpla P+1 Brandusa – de la 1,200 lei 900 lei

Descrierile acestor proiecte si nu numai, le gasiti pe site-ul oficial al AIA Proiect.

Evaluare-imobiliara-AIA-Proiect-mic-copy

Dupa ce ai ales AIA Proiect sa iti construiasca visul de la zero, pas cu pas, o sa ai parte la sfarsit si de un evaluator ANEVAR de la care vei afla rapid la ce valoare se ridica casa dupa standardele profesioniste internationale, pe baza datelor introduse de catre tine, cum ar fi:  tipul, suprafata, adresa proprietatii/ imobilului dupa caz, datele personale, precum si alte detalii necesare daca mai crezi ca e ceva de adaugat sau ba.

Evaluarea se mai poate face si pentru persoanele care detin deja o proprietate / imobil si care trebuie sa imparta veniturile rezultate din vanzarea acesteia / acestuia; persoanelor care vor sa stie ce valoare are proprietatea / imobilul pe piata imobiliara din pura curiozitate sau daca se gandeste sa o / il dea spre vanzare; persoanelor care au nevoie de expertiza imobiliara ca proba in instanta, dar si celor care detin firme, institutii publice si ambasade pot beneficia de serviciile de evaluare acreditate ANEVAR.

Alte informatii utile si importante ar fi cele legate de costuri. Costurile de deplasare si timpul alocat se platesc in functie de distanta parcursa de la Bucuresti si adresa proprietatii / imobilului. Pretul unei proiectari complete incluzand amenajarile si reamenajarile, porneste de la 1,6 euro / mp, aici intrand proiecte de arhitectura, structura si instalatii, detalii tehnice si cantitati de materiale. A doua proiectare completa in cadrul careia intra proiectele noi tip / standard pretul porneste de la 1,9 euro / mp. In a treia proiectare completa privind proiectele noi personalizate, pretul porneste de la 4,9 euro / mp. Daca vorbim de autorizatie pompieri pretul porneste de la 3,6 euro / mp, servicii de avizare 20 euro / aviz sau document, daca e vorba de studiu Geotehnic din Bucuresti, Ilfov si imprejurimi pretul porneste de la 220 euro / document, iar daca e nevoie de un plan urbanistic zonal / detaliu cu un pret de la 0,1 euro / pm.

Ideile specialistilor AIA Proiect impletite cu ideile tale o sa puna in miscare o aramata de oameni pentru a-ti indeplini visul, iar rezultatul va iesi peste asteptari, asta o spun clientii, si nu e o lauda, ci o realitate.

Acest articol a fost compus pentru proba a 3-a din cadrul competitiei Superblog 2017!

Cu capul in nori, e mai simplu!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s