Au inceput reducerile de vara si in Romania!!!

Answer.ro are are produse de calitate la reduceri de pana la 70%

Foarte interesant ca in timpul liber sa mai rasfoim si pagininile site-ului answer.ro, nu numai paginile cartilor mult iubite, si nu vreau sa incetinesc ritmul cititului clasic, insa mai e nevoie cateodata si o lectura asupra stilului nostru in materie de vestimentatie, caracter si atitudinea care ne reprezinta ca persoana.

Articolele sportive mi-au atras atentia in mod special, pentru ca sunt gata de o noua aventura si vreau sa fie una de lunga durata. Insa pentru asta, am nevoie de echipamentul adecvat care sa imi usureze efortul, de la sticla cu apa pana la sireturile de la adidasi, asortate intotdeauna cu restul tinutei sportive. E un stil acceptat si pe strada mai nou, colantii au devenit stradali si mie mi se pare super cool, mai ales ca cei colorati sunt in voga acum in Danemarca cel putin, unde negrul predomina, din pacate, pana anul acesta. Noroc cu colantii, sunt curioasa ce mai urmeaza, dar si fericita de prezent, mi-am achizitionat recent 3 perechi, total diferite si super confortabile.Nu le-am incercat inca pe strada, dar la prima iesire in aer liber, mai sportiva, cu siguranta o sa ma imbrac cu cea mai colorata pereche, nu de alta, dar mai tarziu sa nu fiu singurul curcubeu de pe strada.

A evoluat atat de mult stilul acesta sport, machiajul natural si modul de viata cat mai sanatos, incat incerc sa imi imbunatatesc stilul propriu cate putin in fiecare zi, fara a mai comite greseli mari in ceea ce il priveste: caracterul intepat s-a mai inmuiat, respiratia mult mai calma, gandurile numai pozitive, mancare cat mai sanatoasa, sport mult mai des, dragoste impartasita, produse de calitate, dezvoltare personala, ce mai, o viata de calitate.

Cu capul in nori e mai simplu!! 😉

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s